Afscheid voorzitter Sabine Broekman

Tijdens de bijeenkomst op 22 mei 2023 staan we ook stil bij het afscheid van onze huidige voorzitter: Sabine Broekman.

Sabine schrijft over het neerleggen van de voorzittershamer:

“Op 22 mei a.s. tijdens de pubquiz-avond (waar je natuurlijk met je vriendin naar toe komt!), neem ik afscheid als voorzitter van Vrouwen met Lef.
De afgelopen 4 jaren waren dynamisch, vooral door vele ideeën die omgezet werden in mooie avonden voor Vrouwen met Lef en ook door het betrekken van nieuwe vrouwen in ons bestuur. De Coronatijd was een tijd van grote stilte aan organisatorische en financiële kant, maar we hebben die tijd als bestuur samen veel opgezet, zoals een prachtige website en ook vastgesteld wat we voor de toekomst willen. Daarbij horen minstens vaste 40 leden. Daarom meteen mijn oproep: Word vast lid als je dat nog niet bent en neem eens een introducee mee naar een mooie avond van ons. Het is gezellig en leerzaam en wij kunnen interessante bijeenkomsten blijven aanbieden.

Vorig jaar kreeg ik onverwacht flinke gezondheidsklachten waardoor ik het rustig aan moest doen en mijn voorzitterschap tijdelijk moest neerleggen. Jasmijn Ross neemt sindsdien het voorzitterschap tijdelijk waar, maar mijn energie is tot op heden niet terug op niveau. Ik kan niet geven wat ik wil en dat voelt niet fijn. De manier om dat weer in een goed vaarwater te krijgen is de voorzittershamer definitief over te dragen, want Vrouwen met Lef verdient een energieke, creatieve voorzitter.

Uiteraard blijf ik met veel interesse Vrouwen met Lef volgen en naar bijeenkomsten komen. Vind jij het een uitdaging om met een stel geweldige kundige en fijne vrouwen mooie plannen te ontwikkelen en wil je wat betekenen in ons bestuur, als voorzitter of anderszins? Meld je dan via info@vrouwenmetlefbetuwe.nl. Aarzel niet! Mail gewoon. Je krijgt er zeker geen spijt van. Rest mij jullie te danken en natuurlijk Jasmijn, Marleen, Carien, Andrea en Angela, mijn bevlogen medebestuurders: DANK!”

Afscheid voorzitter Sabine Broekman
Schuiven naar boven