Bijeenkomst in de Zoutkamer

De bijeenkomst ‘Met Lef naar de Zoutkamer’ op donderdag 24 november 2022 was zeer geslaagd. Aangezien na de aankondiging de bijeenkomst heel snel volgeboekt was, is er op 13 december 2022 een tweede datum geprikt. De Zoutkamer kan namelijk maximaal 20 vrouwen gelijktijdig ontvangen.

Eva Schrijver heeft ons uitlegt welke weg ze heeft bewandeld om met de Zoutkamer te beginnen. Het was een inspirerend verhaal over het maken van een businessplan tot realisatie van de Zoutkamer. Deze ondernemer heeft een flinke dosis Lef ingezet. 

We hebben zelf mogen ervaren wat zouttherapie met je kan doen.  Zouttherapie is inhalatie van hele fijne natuurzoutdeeltjes door de luchtwegen, bronchiën, longen en longblaasjes. Deze therapie helpt onder andere bij ontstekingen en bacteriële infecties van de bronchiën en huidklachten. Zouttherapie werkt ook preventief, het is weerstand verhogend en ontspannend. Als je weerstand hoger is ben je beter beschermd tegen infecties. Zouttherapie is tevens in te zetten voor het verbeteren van sport- en zangprestaties. 

Bijeenkomst in de Zoutkamer
Schuiven naar boven