Bijeenkomsten

Aankomende bijeenkomsten

Gender met lef

Op 28 september 2023 vertelt een inspirerende vrouw als ervaringsdeskundige haar indrukwekkende verhaal met tevens een wetenschappelijk tintje op onze volgende bijeenkomst Gender met Lef. Lefvrouw Marja de Leeuw verzorgt de intermezzo’s met haar theatergroep Improtheater voor de Leeuwen.

Lees meer »

Het Vrouwenlichaam

De medische wereld komt steeds vaker tot de conclusie dat behandelingen voor mannen, niet altijd het meest geschikt zijn, of hetzelfde moeten zijn voor vrouwen.
Hoe zit dat? Deze thema-avond gaat over vrouwengezondheid en is gepland op 30 oktober 2023.

Lees meer »

Kunst en Cultuur

Op deze avond gaan we op speelse wijze om met een kunst en cultuur-thema. Nee… kunst en cultuur zijn niet saai. Het is leerzaam, bruisend en gezellig. De invulling volgt! Datum 29 november 2023.

Lees meer »

Vorige bijeenkomsten

Pubquiz en afscheid voorzitter

Op maandag 22 mei 2023 werd de Ladies Night voor Vrouwen met Lef gehouden bij Cozy Next door in Elst. De avond werd gevuld met een pubquiz en een gedeelte was bestemd voor het afscheid van onze voorzitter Sabine.

Lees meer »

Internationale Vrouwendag 2023 in Elst

Vrouwen met Lef heeft op 8 maart 2023 Internationale Vrouwendag gevierd. Boeiende verhalen over Leefbaar in je eigen omgeving met muziek van Between Two Rivers. Het was een mooie avond bij Tante in Elst.

Lees meer »

Internationale Vrouwendag en pubquiz

Op dinsdag 08 maart 2022 vond een geslaagde bijeenkomst plaats bij Café Bij Tante in Elst. Na de periode van veel corona-beperkingen konden we eindelijk weer een informeel samenzijn organiseren die in het teken stond van Internationale Vrouwendag en een pubquiz.

Lees meer »

Inspiratieworkshop Big Five for Life

Jenny Peters gaf de inspiratieworkshop Big Five for Life. Het was voor iedereen weer even wennen nadat alle activiteiten vanaf maart 2020 door COVID-19 ‘on hold’ waren gezet.
Inspiratie om het ontdekken en vormgeven van jouw (5) belangrijkste levensdoelen, die dingen die jij (nog) wil doen, zien en ervaren in het leven.

Lees meer »
wandeling Loenen verzamelen IVN gidsen

Wandeling 16 september 2020

Wandeling met Lef op 16 september 2020. IVN gidsen namen ons in kleine groepen mee met verhalen over de omgeving van Loenen. Na afloop hebben we wat gedronken bij Galerie 1400, het witte kerkje in Slijk Ewijk.

Lees meer »

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen?

Je kunt, als je geen lid bent, een bijeenkomst bijwonen voor 20 euro om Vrouwen met Lef te leren kennen. Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven of check regelmatig onze Facebook pagina.  

Schuiven naar boven