Bijeenkomsten

Agenda 2023

24 januari Nieuwjaarsreceptie, 8 maart Internationale Vrouwendag, 22 mei Exclusieve Ladies Night
28 september Gender met Lef, Het Vrouwenlichaam, datum volgt, 29 november Kunst & Cultuur

Internationale Vrouwendag 2023 in Elst

Vrouwen met Lef heeft op 8 maart 2023 Internationale Vrouwendag gevierd. Boeiende verhalen over Leefbaar in je eigen omgeving met muziek van Between Two Rivers. Het was een mooie avond bij Tante in Elst.

Lees meer »

Internationale Vrouwendag en pubquiz

Op dinsdag 08 maart 2022 vond een geslaagde bijeenkomst plaats bij Café Bij Tante in Elst. Na de periode van veel corona-beperkingen konden we eindelijk weer een informeel samenzijn organiseren die in het teken stond van Internationale Vrouwendag en een pubquiz.

Lees meer »

Inspiratieworkshop Big Five for Life

Jenny Peters gaf de inspiratieworkshop Big Five for Life. Het was voor iedereen weer even wennen nadat alle activiteiten vanaf maart 2020 door COVID-19 ‘on hold’ waren gezet.
Inspiratie om het ontdekken en vormgeven van jouw (5) belangrijkste levensdoelen, die dingen die jij (nog) wil doen, zien en ervaren in het leven.

Lees meer »
wandeling Loenen verzamelen IVN gidsen

Wandeling 16 september 2020

Wandeling met Lef op 16 september 2020. IVN gidsen namen ons in kleine groepen mee met verhalen over de omgeving van Loenen. Na afloop hebben we wat gedronken bij Galerie 1400, het witte kerkje in Slijk Ewijk.

Lees meer »

Nieuwjaarsborrel 2020

Het nieuwe jaar is begonnen. En wat is een beter voornemen dan naar een bijeenkomst van Vrouwen met Lef komen? We starten het nieuwe jaar met een nieuwjaarsborrel.

Lees meer »

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen?

Je kunt, als je geen lid bent, een bijeenkomst bijwonen voor slechts 15 euro om Vrouwen met Lef te leren kennen. Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven of check regelmatig onze Facebook pagina.  

Schuiven naar boven