Bijeenkomsten

Agenda 2022

8 maart Internationale Vrouwendag
21 juni Fruitig met Lef
21 september bijeenkomst
23 november bijeenkomst

Proeven van andere culturen

‘Proeven van andere culturen’ met statushouders op 12 oktober 2017. Hoe zorgen we dat nieuwkomers in Overbetuwe zich welkom voelen? Door ontmoeten, kennismaken en eten centraal te stellen.

Lees meer »

Zorg voor jezelf: Beauty en brains

Beauty & Brains in restaurant l’ Italiano was de thema-avond op 31 mei 2017 met aandacht voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en bovenal over goed voor jezelf zorgen. Immers: ‘Vrouw zijn is tegenwoordig een pittig beroep!

Lees meer »

Powervrouwen in mannenberoepen

Bijeenkomst in de door de Gemeente Elst gratis aangeboden ruimte, de brandweerkazerne in Valburg op 22 februari 2017. Vrouwen lieten zich inspireren door praktijkverhalen van powervrouwen over vallen en opstaan, doorzetten en handen uit de mouwen steken.

Lees meer »

Themabijeenkomst over omgaan met veranderingen

Hoe kun je je dagelijks leven uitdagend houden……..als je wilt of moet veranderen? Blijf je het liefst hangen bij het vertrouwde of spring je in het diepe? Met een inspirerende boekbespreking van Spencer Johnson’s boek “Wie heeft mijn kaas gepikt” gaan we op verkenning hoe we omgaan met verandering op 10 juni 2016.

Lees meer »

Nazomerse netwerkborrel bij Dries & Co

Op 27 augustus 2016 hebben we in een ongedwongen sfeer nader kennis met elkaar gemaakt met een groot deel van ons netwerk. Die kennismaking was voor ons ook heel inspirerend en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Lees meer »

Vrouwen met Lef voluit uit de startblokken

Boven verwachting en overweldigend was de aftrap woensdag 10 juni 2016 van “Vrouwen met Lef” in de Droom in Elst. Ruim 60 enthousiaste vrouwen luisterden naar 6 zeer inspirerende verhalen. Sterke vrouwen die hun doel hebben waargemaakt!

Lees meer »

Terugblik op de thema avond Overbetuwse politiek met Lef

Dinsdagavond 8 maart 2016 hebben 51 vrouwen een interessante en interactieve avond meegemaakt. De raadsgriffiers Arthur van den Brink en Annemarie Claessen hadden zich stevig voorbereid en hebben ieder de helft van de groep informatie over her reilen en zeilen van de raad verstrekt en een rondleiding door het gemeentehuis verzorgd.

We eindigden in de raadzaal met een hartelijk welkom door burgemeester de heer Toon van Asseldonk. En we luisteren eerst naar een persoonlijk verhaal en de ervaring van raadslid mevrouw Hanny van Brakel.

Lees meer »

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen?

Je kunt, als je geen lid bent, een bijeenkomst bijwonen voor slechts 15 euro om Vrouwen met Lef te leren kennen. Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven of check regelmatig onze Facebook pagina.  

Schuiven naar boven