Bijeenkomsten

Aankomende bijeenkomsten

Vorige bijeenkomsten

Nazomerse netwerkborrel bij Dries & Co

Op 27 augustus 2016 hebben we in een ongedwongen sfeer nader kennis met elkaar gemaakt met een groot deel van ons netwerk. Die kennismaking was voor ons ook heel inspirerend en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Lees meer »

Vrouwen met Lef voluit uit de startblokken

Boven verwachting en overweldigend was de aftrap woensdag 10 juni 2016 van “Vrouwen met Lef” in de Droom in Elst. Ruim 60 enthousiaste vrouwen luisterden naar 6 zeer inspirerende verhalen. Sterke vrouwen die hun doel hebben waargemaakt!

Lees meer »

Terugblik op de thema avond Overbetuwse politiek met Lef

Dinsdagavond 8 maart 2016 hebben 51 vrouwen een interessante en interactieve avond meegemaakt. De raadsgriffiers Arthur van den Brink en Annemarie Claessen hadden zich stevig voorbereid en hebben ieder de helft van de groep informatie over her reilen en zeilen van de raad verstrekt en een rondleiding door het gemeentehuis verzorgd.

We eindigden in de raadzaal met een hartelijk welkom door burgemeester de heer Toon van Asseldonk. En we luisteren eerst naar een persoonlijk verhaal en de ervaring van raadslid mevrouw Hanny van Brakel.

Lees meer »

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen?

Je kunt, als je geen lid bent, een bijeenkomst bijwonen voor 20 euro om Vrouwen met Lef te leren kennen. Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven of check regelmatig onze Facebook pagina.  

Schuiven naar boven