skip to Main Content

Elke fotoboek bestaat uit een zogenaamde slider. De foto’s worden na elkaar getoond. Door op de pijlen links en rechts op een foto of op de dots onder de foto te klikken ga je naar een voorgaande of volgende foto.

Proeven van andere culturen

Op donderdagavond 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst ‘Proeven van andere culturen’ van Vrouwen met Lef met statushouders. Ontmoeten, kennismaken en eten stond centraal op deze avond. Het Overbetuws kookboek van de gemeente Overbetuwe en onze burgemeester Toon van Asseldonk was een van de inspiratiebronnen voor deze avond.

Eten is een belangrijke manier om elkaars cultuur te leren kennen. Een aantal vrouwen uit andere culturen en uit ons netwerk hebben de hapjes voor deze avond verzorgd.


Powervrouwen in mannenberoepen

In de door de Gemeente Elst gratis aangeboden ruimte, de brandweerkazerne in Valburg, waren ruim 35 vrouwen met Lef op 22 februari 2017 aanwezig. Zij lieten zich inspireren door praktijkverhalen over vallen en opstaan, doorzetten en handen uit de mouwen steken.

Powervrouwen: Nancy Klomp van Watersnijtechniek, Lotte Pronk werkt als smid, Lenneke werkt bij de beroepsbrandweer in Nijmegen en als vrijwilliger bij de brandweer in Arnhem en Liesbeth is als vrijwillige brandweer actief in Zetten en Overbetuwe.


Voluit uit de startblokken

Boven verwachting en overweldigend was de aftrap woensdag 10 juni 2016 van “Vrouwen met Lef” in de Droom in Elst. Ruim 60 enthousiaste vrouwen luisterden naar 6 zeer inspirerende verhalen. Sterke vrouwen die hun doel hebben waargemaakt!

Onder leiding van Elseline van Assem, coach reïntegratie, werd in groepen gesproken over enkele stellingen. Vooral de groei en ontwikkeling door durf en moed waren herkenningspunten.

Back To Top