Gender met lef

Wij nodigen je graag uit voor onze volgende Vrouwen met Lef bijeenkomst, waar een inspirerende vrouw als ervaringsdeskundige haar indrukwekkende verhaal vertelt met tevens een wetenschappelijk tintje. Zij doet hier meteen alvast een oproep om vragen voor haar te bedenken. Elke vraag mag wat haar betreft gesteld worden.

Wat betekent het, als je alleen wordt aangesproken met je geboortegeslacht en je jezelf niet die man of die vrouw voelt? Wat doet dat met je op jonge leeftijd en welke strijd met Lef moet je leveren om te zijn wie je altijd al was? Wat weten we eigenlijk over Gender en welke vooroordelen en taboes zijn er omdat we er gewoonweg te weinig van weten?

Lefvrouw Marja de Leeuw geeft invulling aan bijpassende intermezzo’s met vrouwen van haar eigen theatergroep Improtheater voor de Leeuwen.

We hopen dat je deze inspirerende bijeenkomst bijwoont. Het belooft een informatieve, tot nadenken stemmende, maar ook ontspannen bijeenkomst te worden en we kijken ernaar uit om je daar te zien.

Programma bijeenkomst Gender met Lef
Datum: 28 september 2023
Inloop: 19:15 uur
Start bijeenkomst: 19:30 uur
Einde bijeenkomst: 22:00 uur
Locatie: ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2, 6675 BZ Valburg
Kosten: € 20,- voor niet leden inclusief koffie / thee, zie Lidmaatschap*.

Meld je aan voor deze avond via onderstaande button. Ook als je lid bent, zodat wij dan weten hoeveel vrouwen er komen. Vriendinnen zijn uiteraard ook van harte welkom, neem ze mee!

*Lidmaatschap:
De bijdrage van het lidmaatschap voor de tweede helft van het jaar is € 32,50. Voor 3 bijeeenkomsten betaal je dan omgerekend € 10,83 per bijeenkomst. Lees meer over het lidmaatschap via deze link.

Gender met lef
Schuiven naar boven