Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van Vrouwen met Lef Overbetuwe zijn Mariël de Vries en Marga te Lintelo van D66 Overbetuwe. Zij zijn lokaal actief in zowel maatschappelijke functies als het bedrijfsleven. Het plan om een netwerk op te richten is ontstaan omdat zij merkten dat er veel vrouwen zijn die ondanks hun unieke competenties toch vaak schromen iets nieuws aan te gaan. Het doel van het netwerk is om elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen om zo de stap naar een nieuwe uitdaging wel te kunnen zetten. En waar die uitdaging ligt is om het even.
Vrouwen met lef initiatiefneemster Marga

Marga is drie perioden “D66-wethouder” geweest in Elst tot aan de herindeling, nu in Overbetuwe. Zij was de eerste vrouwelijke wethouder van de gemeente. 

Marga is momenteel maatschappelijk actief op gebied van kunst en cultuur in meerdere besturen en zet zich in voor meer vrouwen in de politiek.

Mariël heeft lange tijd gewerkt als Human Resourcemanager. Sinds 2018 is ze raadslid en vicefractievoorzitter voor D66. Voor de verkiezingen van 2022 is Mariël lijsttrekker.

Daarnaast is ze bestuurslid netwerk Stoom en actief bij de Hockeyclub Overbetuwe. 

Klik voor Mariël’s Linkedin profiel.

Vrouwen met lef initiatiefneemster Mariel
Schuiven naar boven