skip to Main Content

Initiatiefnemers van Vrouwen met Lef Overbetuwe zijn Mariël de Vries en Marga te Lintelo van D66 Overbetuwe. Zij zijn lokaal actief in zowel maatschappelijke functies als het bedrijfsleven. Het plan om een netwerk op te richten is ontstaan omdat zij merkten dat er veel vrouwen zijn die ondanks hun unieke competenties toch vaak schromen iets nieuws aan te gaan. Het doel van het netwerk is om elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen om zo de stap naar een nieuwe uitdaging wel te kunnen zetten. En waar die uitdaging ligt is om het even.


Mariël de Vries
Marga te Lintelo
Mariël heeft lange tijd gewerkt als Human Resourcemanager. Zij is vice fractievoorzitter D66 Overbetuwe en bestuurslid netwerk Stoom. Daarnaast is zij actief bij de Hockeyclub Overbetuwe. Klik voor Mariël’s Linkedin profiel.

Marga is drie perioden “D66-wethouder” geweest in Elst tot aan de herindeling, nu in Overbetuwe. Zij was de eerste vrouwelijke wethouder van de gemeente. Marga is momenteel maatschappelijk actief op gebied van kunst en cultuur in meerdere besturen en zet zich in voor meer vrouwen in de politiek.

Back To Top