skip to Main Content

Om ons bestaansrecht te verzekeren en ons netwerk uit te breiden, hebben we vaste leden nodig. Want met jullie contributie krijgen we een stevige ondergrond om jaarlijks vier activiteiten te organiseren, die variëren van lezingen, actieve (binnen / buiten) bijeenkomsten en netwerkborrels.

Je bent voordeliger uit als vast lid en je helpt bovendien onze stichting om verder te groeien en vrouwen in de Betuwe te inspireren en een podium te bieden. Wij zijn een Stichting zonder commercieel winstoogmerk en proberen onze bijeenkomsten tegen zo laag mogelijke tarieven te realiseren.

Bijdrage 2020

€ 30,- per jaar voor vast lidmaatschap voor ten minste 4 bijeenkomsten (lidmaatschap van 1 januari tot en met 31 december)
€ 15,- voor het bijwonen van 1 losse bijeenkomst. Wij hopen dat je daarna vast lid wordt!

Meedoen in Overbetuwe

In Overbetuwe vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als je minder geld hebt om uit te geven, willen we dat je mee kunt doen. Daarom biedt de gemeente Overbetuwe de Meedoenregeling. Bekijk de regelingen die er zijn en kijk hoe je kunt Meedoen in Overbetuwe!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in.

Rekeningnummer Vrouwen met Lef Overbetuwe: NL07 RABO 0316 0925 68.    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Overige informatie

    Bijeenkomsten die wij samen organiseren met Theater De Kik vallen buiten onze jaarbijdrage. Kaarten kan je dan rechtstreeks bestellen via het theater

    Back To Top