Je Bijdrage

Om ons bestaansrecht te verzekeren en ons netwerk uit te breiden, hebben we vaste leden nodig. Want met jullie contributie krijgen we een stevige ondergrond om jaarlijks vier activiteiten te organiseren, die variëren van lezingen, actieve (binnen / buiten) bijeenkomsten en netwerkborrels.

VML is een netwerk voor vrouwen met als sterke kracht diversiteit. De achtergrond van onze leden is zeer divers, zowel voor wat betreft beroep, werkzaamheden, bezigheden, culturele achtergrond en levensfase. Iedere vrouw is welkom in ons netwerk. Daarom proberen wij onze bijdrage zo laag mogelijk te houden. Wij zijn ook een stichting zonder commercieel winstoogmerk. Alle bestuursvrouwen werken vrijwillig en onbetaald en betalen ook de jaarlijkse bijdrage.

Als vast lid help je onze stichting om verder te groeien.

Bijdrage 2023

€ 65,- per jaar voor een vast lidmaatschap voor ten minste 4 bijeenkomsten (lidmaatschap van 1 januari tot en met 31 december)
€ 20,- voor het bijwonen van 1 losse bijeenkomst. Wij hopen dat je daarna vast lid wordt!

De bijdrage wordt € 32,50 als je na 1 juli lid wordt van Vrouwen met Lef. Heb je een losse bijeenkomst bijgewoond? We brengen € 20,- in mindering op je bijdrage. Bijeenkomsten die wij samen organiseren met anderen zoals Theater De Kik vallen buiten onze jaarbijdrage. Kaarten kan je dan rechtstreeks bestellen via het theater.

Meedoen in Overbetuwe

In Overbetuwe vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als je minder geld hebt om uit te geven, willen we dat je mee kunt doen. Daarom biedt de gemeente Overbetuwe de Meedoenregeling. Bekijk de regelingen die er zijn en kijk hoe je kunt Meedoen in Overbetuwe!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in.
Het rekeningnummer van Vrouwen met Lef Overbetuwe is: NL07 RABO 0316 0925 68.

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  Beroep

  Interesse

  * zijn verplichte velden. Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing. Voor verwerking van jouw persoonsgegevens verwijzen wij naar onze privacy- en cookieverklaring

  Schuiven naar boven