Nieuws

Fruitig met lef

Op 21 juni 2022 is er weer een inspirerende bijeenkomst van Vrouwen met Lef Overbetuwe:
Fruitig met Lef

We gaan naar de Proeftuin in Randwijk waar we een kijkje nemen in de wereld van de Nederlandse fruitteelt.

Lees meer »
pubquiz

VML-pubquiz op Internationale Vrouwendag

Om als vrouw naar uit te kijken: VML-pubquiz op Internationale Vrouwendag!

Op dinsdag 08 maart 2022, Internationale Vrouwendag, wil VML in het teken staan van elkaar weer ontmoeten. Na de periode van veel corona-beperkingen willen we deze avond in het teken laten staan van informeel samenzijn, gezelligheid en luchtigheid. Hoe kan dat anders dan met een toepasselijke pubquiz?

Lees meer »

Inspiratieworkshop 7 oktober 2021

Krijg focus, energie en positiviteit in je leven door de inspiratieworkshop Big Five for Life. Het gaat om het ontdekken en vormgeven van jouw (5) belangrijkste levensdoelen, die dingen die jij (nog) wil doen, zien en ervaren in het leven.

Lees meer »

We gaan weer van start

Vanaf maart 2020 werden de activiteiten van Vrouwen Met Lef door COVID-19 vanzelfsprekend ‘on hold’ gezet. Nu zijn we bijna 1,5 jaar verder en gaan we weer starten met onze activiteiten.

Lees meer »

Update Corona maatregelen

Update 24-10-2020. In verband met aangescherpte Corona maatregelen zullen wij in het najaar van 2020 geen bijeenkomsten kunnen houden. Wij zien je graag in 2021 en blijf gezond!

Lees meer »

Financiële bijdrage Vrouwen met Lef

Om onze activiteiten te kunnen (blijven) organiseren hebben we financiële middelen nodig. Helaas was het in 2020 na onze de laatste bijeenkomst van 8 maart niet meer mogelijk om een bijeenkomst te houden.

Lees meer »

Wandelen met lef

Heb je zin om mee te wandelen en meer te horen over Loenen? Ga dan gezellig mee en meld je aan! Wandelen met Lef op 16 september 2020.

Lees meer »

In memoriam Mariëtte van Erp-Uitterhoeve

Een droevig bericht heeft ons bereikt, Vrouwen met Lef verliest een lid met Lef! Mariëtte is zondag 17 mei 2020 overleden, ze zou 29 mei 79 jaar worden. Een erudiete en zelfbewuste vrouw, vol kracht, vitaliteit en een eigen identiteit. Kalm, wijs waar het nodig was en zo helemaal zichzelf!

Lees meer »

Wil je op de hoogte blijven van onze berichten en bijeenkomsten?

schrijf je dan in voor de nieuwsbrief 

Schuiven naar boven