Over ons

Vrouwen met Lef (VML) is een stichting. De officiële naam is Stichting Vrouwen met Lef Over-Betuwe.
VML is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67798624.

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Sabine Broekman (LinkedIn)
Secretaris: Marleen Jacobs (LinkedIn)
Jasmijn Ross
Andrea Rijken
Angela Maas
Carien Klein Breteler

Initiatiefnemers van VML zijn Marga te Lintelo en Mariël de Vries.

Onze missie, visie en strategie

Missie

Vrouwen Met Lef verbindt, motiveert en inspireert vrouwen elkaar te versterken en ontwikkelen.

Visie

Het creëren van toegevoegde waarde van vrouwen voor vrouwen met behoud van ieders identiteit en gebruikmakend van elkaars talent, kennis, kunde en achtergrond. 

Vooruitgang door inspiratie is de duurzame grondslag voor ontwikkeling, verbinding, educatie, plezier en ontspanning. Diversiteit is onze kracht en leidt tot nieuwe inzichten.

Strategie

Vrouwen Met Lef wil een waardevolle positieve gesprekspartner zijn voor haar doelgroep en omgeving. Tijdens georganiseerde thema-activiteiten delen wij levens- en beroepservaringen en nodigen wij inspirerende sprekers uit. 

Onze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedere vrouw, ongeacht opleiding, financiële status of achtergrond.

Waarom actief bij VML?

Sabine

“Ik ga uit van de kracht van elke vrouw. Zichtbaar of minder zichtbaar. Die basiskracht is er.

Er zijn zoveel interessante vrouwen in de Gemeente Overbetuwe.
Ik krijg energie van vrouwen die zich op allerlei gebieden –privé en/of zakelijk- ontwikkelen en hecht aan waardevolle ontmoetingen binnen het open en toegankelijke netwerk dat Vrouwen met Lef is. Niet oppervlakkig, maar verdiepend. En dat met plezier, dus kom erbij!”

Marleen

“Ik zet me graag in voor Vrouwen met Lef Overbetuwe om andere vrouwen te ontmoeten, nieuwe ideeën op te doen en mijn blik op de wereld te verruimen.”

Jasmijn

“Vrouwen Met Lef is er voor en door vrouwen. Van het ontmoeten van diverse nieuwe vrouwen krijg ik energie en inspiratie.

Het is dankbaar en leuk om een bijdrage te mogen leveren aan het organiseren van inspirerende bijeenkomsten, om elkaar op die manier te kunnen ontmoeten.”

Andrea

“Ik hecht waarde aan de bijeenkomsten van Vrouwen met Lef en lever graag een bijdrage om deze bijeenkomsten te organiseren.”

Carien

“Ontmoeten en inspiratie zijn voor mij de belangrijkste elementen van de van Vrouwen met Lef bijeenkomsten.

Ik zet mijn kennis graag in om bijeenkomsten te organiseren en ons netwerk uit te bouwen.”

Kennismaken?

Kom naar een bijeenkomst om Vrouwen met Lef te leren kennen. Volg onze nieuwsberichten en bekijk onze vorige bijeenkomsten.

Schuiven naar boven