skip to Main Content

Vrouwen met Lef (VML) is een stichting. De officiële naam is Stichting Vrouwen met Lef Over-Betuwe. VML is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67798624.

Het bestuur

Voorzitter: Sabine Broekman (LinkedIn)
Secretaris: Marleen Jacobs (LinkedIn)
Penningmeester: Carmen Broeders (vacature)

Jasmijn Ross
Andrea Rijken
Carien Klein Breteler

Initiatiefnemers van VML zijn Marga te Lintelo en Mariël de Vries. Lees meer op de pagina initiatiefnemers.

Waarom actief bij VML?

Sabine

“Ik ga uit van de kracht van elke vrouw. Zichtbaar of minder zichtbaar. Die basiskracht is er. Er zijn zoveel interessante vrouwen in de Gemeente Overbetuwe.
Ik krijg energie van vrouwen die zich op allerlei gebieden –privé en/of zakelijk- ontwikkelen en hecht aan waardevolle ontmoetingen binnen het open en toegankelijke netwerk dat Vrouwen met Lef is. Niet oppervlakkig, maar verdiepend. En dat met plezier, dus kom erbij!”

Jasmijn

“Vrouwen Met Lef is er voor en door vrouwen. Van het ontmoeten van diverse nieuwe vrouwen krijg ik energie en inspiratie. Het is dankbaar en leuk om een bijdrage te mogen leveren aan het organiseren van inspirerende bijeenkomsten, om elkaar op die manier te kunnen ontmoeten.”

Marleen

“Ik zet me graag in voor Vrouwen met Lef Overbetuwe om andere vrouwen te ontmoeten, nieuwe ideeën op te doen en mijn blik op de wereld te verruimen.”

Back To Top