skip to Main Content

Stichting Vrouwen met Lef Overbetuwe (VML) hecht veel belang aan jouw privacy. Wij treffen maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Op deze pagina privacy- en cookieverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Cookies

Onze website https://vrouwenmetlefbetuwe.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij je uitleggen dat wij cookies gebruiken. Jouw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. https://vrouwenmetlefbetuwe.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren.

Social Media

Op onze website is een koppeling met Social Media platform FaceBook gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van FaceBook, zodat ze je herkennen als je onze pagina wilt volgen op FaceBook. Voor deze cookies die onder andere worden geplaatst voor advertentiedoeleinden verwijzen wij naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door jouw gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw e-mailadres

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt.

Bewaartermijn

De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het contactformulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

VML publiceert jouw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen.

Mochten we er bij klachten samen niet uitkomen dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Stichting Vrouwen met Lef Overbetuwe
E-mailadres: info@vrouwenmetlefbetuwe.nl
Telefoon nummer voorzitter: +31 (0)6 22 23 54 71
Postadres: Caro van Eijcklaan 39, 6662 LD Elst
KVK nummer: 67798624

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van onze diensten dan betekent dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 3 juni 2018.

Back To Top