Save the date 22 mei 2023

Heb jij zin in een ladies night met een leuke quiz met lekkere hapjes en drankjes? Wat weet jij van mode, vrouwenmerken en hunks? Hoe is jouw kennis over de jaren ’90? Laat je verrassen tijdens de pubquiz van Vrouwen met Lef op maandag 22 mei 2023 bij Cozy Next door. Ook zullen we tijdens deze bijeenkomst stilstaan bij het afscheid van onze huidige voorzitter: Sabine Broekman.

De hapjes en drankjes worden verzorgd door Inge van Balen. Inge is de uitbater van Cozy bed & breakfast en Cozy Next door ontbijt & lunch.

Programma:
Inloop: 19:15 uur
Start bijeenkomst: 19:30 uur
Einde bijeenkomst: 22:00 uur
Locatie: Cozy Nex door, Smidsstraat 7 Elst
Parkeren: in de Smidsstraat, in de Dorpstraat of bij de P van de Hogendorpstraat (om de hoek bij de Zoutkamer)
Kosten: deze avond is gratis en bestemd voor (betalende) leden*

Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor deze leuke avond, doe dat dan via onderstaande button. Vriendinnen zijn ook van harte welkom, neem ze mee!

*Lidmaatschap:
Deze avond is speciaal bestemd voor (betalende) leden. Mocht je ter plaatse lid willen worden: dat kan! We heten je van harte welkom. De kosten van ons lidmaatschap zijn € 65,00. Ben je ook bij de bijeenkomst op internationale vrouwendag geweest? De € 20,- die je hebt betaald voor deze bijeenkomst brengen we in mindering op je bijdrage. Lees meer over het lidmaatschap van Vrouwen met Lef via deze link.

Save the date 22 mei 2023
Schuiven naar boven