Themabijeenkomst over omgaan met veranderingen

Vrouwen met Lef organiseert wederom een thema-avond. Ons doel bij de start was en is dat vrouwen van elkaar leren, samen netwerken en eigen kwaliteiten inzetten en Lef tonen in werk en eigen leven. Op 10 juni jl. voluit uit de startblokken in de Droom in Elst, een nazomerborrel eind augustus bij Dries&Co en nu “Wie heeft mijn Kaas gepikt”.

Hoe kun je je dagelijks leven uitdagend houden……..als je wilt of moet veranderen? Blijf je het liefst hangen bij het vertrouwde of spring je in het diepe? Met een inspirerende boekbespreking van Spencer Johnson’s boek “Wie heeft mijn kaas gepikt” gaan we op verkenning hoe we omgaan met verandering.

Wat is mooier dan de plek van de bibliotheek in Elst om dit onderwerp met elkaar te bespreken? Ook de toekomst na deze avond komt aan bod. D66 nam het initiatief; wie neemt op termijn het stokje over? We sluiten af rond 22.00u met een fruitig verrassend drankje. Je bent welkom vanaf 19.30u voor ontvangst met koffie. Om 20.00u starten we.

Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar in de bieb dus graag snel aanmelden via ons e-mailadres. Je vindt de bieb aan het Europaplein nummer 1 in Elst. De kosten bedragen €5 p.p.

Laat je wederom inspireren en deel dit bericht gerust met vrouwen in je eigen omgeving.

Themabijeenkomst over omgaan met veranderingen
Schuiven naar boven