Vitaal met Lef in Herveld

Energiek en enthousiast wist Mijanou, vitaliteitscoach, de vrouwen met Lef te boeien over alles wat met vitaliteit te maken heeft. Waar krijg jij energie van, hoe gezond eet jij en hoeveel beweeg je op een schaal van 1-10: vragen die Mijanou op een interactieve manier aan bod liet komen. Daarnaast gaf ze uitleg over de huidige kijk op gezonde voeding, het belang van krachttraining en de noodzaak van dag- en zonlicht. Wat zou het goed zijn als iedere vrouw, liefst zo jong mogelijk, kennis zou hebben van verschillende bodytypes! De uitleg dat een bodytype als Trijntje Oosterhuis nooit een lichaam kan krijgen als dat van Wendy van Dijk, is zeker een geruststellend idee voor velen van ons!

Mijanou gaf ons voldoende inspiratie om zelf weer minimaal één doel na te streven om vitaal te worden of te blijven. Haar cadeautje, een weerstandselastiek, zal daar zeker aan bijdragen!

Na deze presentatie was er alle tijd om elkaar te ontmoeten. Al met al een geslaagde avond in Herveld bij zalencentrum De Hoendrik.
Vitaal met Lef in Herveld
Schuiven naar boven