VML-pubquiz op Internationale Vrouwendag

pubquiz

Om als vrouw naar uit te kijken: VML-pubquiz op Internationale Vrouwendag!

Op dinsdag 08 maart 2022, Internationale Vrouwendag, wil VML in het teken staan van elkaar weer ontmoeten. Na de periode van veel corona-beperkingen willen we deze avond in het teken laten staan van informeel samenzijn, gezelligheid en luchtigheid. Hoe kan dat anders dan met een toepasselijke pubquiz?

Datum: dinsdag 08 maart 2022
Inloop: vanaf 19:00 uur
Tijd: 19:30 – 21:45 uur
Waar: Café Bij Tante te Elst, Stationsstraat 5, Elst
Kosten: € 15,-, voor leden gratis

(Het lidmaatschap van VML voor 2022 kost € 30,-)

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 08 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen.

Dit is de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor de positie van de vrouw. En dat is nog steeds hard nodig in 2022, ook in Nederland en dat is bijvoorbeeld pijnlijk duidelijk geworden in het huidige publieke debat over machtsmisbruik. De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen neemt wereldwijd toe, bijvoorbeeld op het gebied van armoede, politieke invloed, economische participatie, gelijk loon voor gelijke arbeid, seksueel geweld en op het gebied van scholing en ontwikkelkansen.Het is belangrijk dat vrouwen elkaar onderling versterken en kracht geven door elkaars verhaal te horen en elkaar te ontmoeten. Vrouwen vinden hun weg en inspireren andere vrouwen op zakelijk of persoonlijk gebied.

Vrouwen met Lef Overbetuwe nodigt vrouwen uit deze belangrijke internationale vrouwendag samen te vieren.

Wij kijken er naar uit elkaar dan weer te ontmoeten!

VML-pubquiz op Internationale Vrouwendag
Schuiven naar boven