Zorg voor jezelf: Beauty en brains

‘Vrouw zijn is tegenwoordig een pittig beroep! Want we willen veel en er wordt veel van ons gevraagd.’ Met deze woorden opende Vrouwen met Lef-voorzitter Jacqueline van Lent  woensdagavond 31 mei 2017 Beauty & Brains in restaurant l’ Italiano de thema-avond met aandacht voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en bovenal over goed voor jezelf zorgen. Het werd een letterlijk dynamische avond met de combinatie van gezelligheid en netwerken op vier verschillende locaties.

Als je er deze avond niet bij was, lees hieronder een kort verslag van Mariette van Erp over deze avond of als je er wel bij was, geniet na van deze schets van de avond.

Bezint eer ge begint
Financieel planner Marijke Wijnhoven vertelde hoe je in financieel opzicht goed voor jezelf kunt zorgen. Bezint eer ge begint, weet wat je wil en kom in actie. Dat was het motto.

Hoe kun je omgaan met stress? Psychologe Yvonne van Terheijden vertelde meer over het ontstaan, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je weer in balans kunt komen en blijven. In de ontbijtkamer van Cozy, Bed and Breakfast, sprak notaris Natascha Dröge over huwelijkse voorwaarden. Omdat de wet per 1 augustus verandert, legde zij uit hoe je je daar het beste op kunt voorbereiden. Carmen Broeders gaf een toelichting op het Broodfonds. Dit fonds is bedoeld voor Zzp’ers die door samen risico’s te delen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid een uitkering uit dit fonds kunnen krijgen.

Kleur en kleding
In het Ploegje, de kledingzaak van Angelien Marcelis, kwamen vragen aan de orde als: ‘Hoe kleed je jezelf meestal?’, ‘Waarin voel je je prettig?’ ‘Wil je een keer met lef iets anders proberen?’ Marian Wooning, imago-styliste, gaf adviezen over kleding en uitstraling. Verschillende dames lieten zich adviseren en zij pasten verschillende outfits.

Bij de Wellness and Beauty-store bieden ze meer dan een beautysalon. Willeke en Daphne gaven informatie over de infraroodsauna, zonnebanken en andere behandelingen zoals ontharen met Intensed Pulsed Light. Angela Heukeshoven, visagiste, vertelde over gezichtsverzorging en gaf persoonlijke adviezen.

De avond werd vanzelfsprekend in ontspannen sfeer afgesloten met Italiaanse wijn en hapjes bij l ‘Italiano. ‘ Vrouw zijn is tegenwoordig een pittig beroep!’

Zorg voor jezelf: Beauty en brains
Schuiven naar boven